Men så är han ju pilot, också

2 Apr

Sent om sider har jag upptäckt att TV11 visar amerikanska The Bachelor, säsong 14 (!). Men att jag missat första halvan av säsongen gör egentligen ingenting, det är ju mot slutet det blir spännande på riktigt när de barbieaktiga flickorna gråter allt större tårar i sin tävlan om hingstens gunst.

Eller på riktigt, förresten. Ingenting är väl på riktigt i den här typen av dejtingsåpor. Det talas välsmort om stora känslor och livsavgörande beslut, men i nio fall av tio tar romanserna ändå slut ungefär ett halvår senare, och så lämnas de gigantiska förlovningsringarna tillbaka till producenterna (för återanvändning i senare säsonger, kan man anta).

Men en sak är säker, och det är att amerikanerna är så oerhört mycket bättre på det här tramset än svenskar. Och svenskar i sin tur är något bättre på det än finnar, vill åtminstone jag hävda efter att ha sett några avsnitt av finska Bonde söker fru. Herregud, så tyst och inåtvänt torftigt. Nä, det krävs lite ocensurerat showande om det ska bli bra tv. Därmed inte sagt att det skulle vara en bra formel för äkta kärlek. Men det kanske inte ens de deltagande egentligen tror?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: