På Esmefronten

28 Maj

Esme rapporterar att hon fått tre nya tänder, samtidigt. Dom tittade ut inatt. Sett till den ruljangsen har hon sovit helt rimligt gott, men däremot varit ganska ointresserad av mat de senaste dygnen. Nu är det spännande att gnissla de tre nykomlingarna mot de två hon har sedan innan, det är ju helt annorlunda det här, att ha tänder i bägge käkar.

I övrigt fortsätter hon att rumphasa framåt i nåt slags halvcirklar och sa igår det viktiga ordet isi* med ett litet, läspande s. Och så blir hon rasande arg om man tar ifrån henne något spännande (papperskvitto, tandborste, dammtuss, vinglas) som hon just håller på att undersöka. Det är bra det, klart mitt barn har temperament.

Nu ska vi äta gröt, både mor och barn. Godmorgon lördag!

*Pappa

Annonser

2 svar to “På Esmefronten”

  1. marica 28 maj, 2011 den 09:05 #

    3 på en gång, det var minsann inte illa! det där gnisslandet är nog ett kapitel för sig, få ljud ger mig såna rysningar som tandgnissel..;)

    • E 28 maj, 2011 den 09:38 #

      Nä hon var väl tvungen att komma ikapp lite, eftersom hon levt till nio och en halv månads ålder med endast två risgryn. Å andra sidan har den ammande ömma modern inte haft några invändningar mot långsamheten på just den fronten. Vi får väl se hur det artar sig framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: