Fuck

7 Aug

Världens bästa barnvagn blev stulen ikväll. Jag har varit så galet nöjd med vår djupröda Teutonia Cosmo, att jag aldrig ens tänkt tanken på att prova någon annan. Jag skulle säga att vi har använt den nästan dagligen i två års tid, i regn, rusk och solsken. Esme har sovit gott i den sen hon var nyfödd och mumsat i sig många kex och bananer däremellan. För oss som inte har någon bil är ju vagnen absolut nödvändig för att få vardagen att fungera, för att kunna transportera vår dotter till äventyr, lekparker och dagis.

Ja dagis ja, som börjar om mindre än en vecka. Där sover småttingarna sin middagssömn i vagn.

Fuck.

(Och för den som undrar: Vagnen var låst med ett tjockt kodlås. Så det är någon som varit riktigt jävla jävlig och klippt sönder det i förbifarten. Känns så himla illa, fast jag försöker tänka på att det ändå bara är ett dött ting och att den går att ersätta, även om det kommer att kosta oss tid och pengar som vi gärna hade lagt på annat.)

Annonser

8 svar to “Fuck”

 1. Lina 7 augusti, 2012 den 20:40 #

  Åh, det där är min mardröm, fy så tråkigt! Säg till om ni vill låna vår vagn, vi har en sulky och ska dessutom iväg en vecka nu och behöver inte ha vår Bugaboo.

  • Esmes mamma 8 augusti, 2012 den 11:56 #

   Ja sjukt trist. Tack supersöta för erbjudandet, men nu lite nojig för att ställa lånevagn på förskolan… Får se hur vi löser det här. Är ju inga jättesummor man får ut för en två år gammal vagn på försäkringen heller, tyvärr.

 2. Annika 8 augusti, 2012 den 08:37 #

  Fy satan så trist! Kolla nu Blocket framöver – där lär den säkert dyka upp 😦
  Hatar människor som inte kan skilja på ”mitt” och ”ditt”.

  • Esmes mamma 8 augusti, 2012 den 11:58 #

   Ja, håller ett halvt öga på Blocket. Inte otroligt att den läggs ut där, som du säger. Tjuveri är jättetrist.

 3. Jonna 8 augusti, 2012 den 20:31 #

  Men va?! Är det så bra andrahandsvärde på flitigt begagnade vagnar att folk gör sig besväret att klippa lås för att stjäla dem? Helt bisarrt.

  • Esmes mamma 8 augusti, 2012 den 20:42 #

   En 3-4000 verkar man kunna få för en begad Teutonia Cosmo, så stjäl och säljer man några såna så blir det förstås pengar av det. Tröstar mig endast med att vår vagn var riktigt skitig och att tjuven därmed lär få feja med den ett tag för att få den i säljskick. I övrigt var det förstås inget fel alls på den. Snyft.

 4. Melli 10 augusti, 2012 den 16:10 #

  Usch! Det känns nog inte alls bra då folk inte har någon respekt för andras saker! 😦 Vårt förråd hade inbrott på sommaren (dock verkar inget ha dugit där men illa kändes det ju ändå att någon rotat igenom alla våra saker) och nu förra veckan hade någon BAJSAT i vår tvillingvagn. Två tvättar räckte tydligen inte för att få bort skitlukten så jag hamnar tvätta någon annans bajslukt bort ännu en tredje gång. FY!

  • Esmes mamma 12 augusti, 2012 den 22:06 #

   Men alltså Melli, det var det värsta jag hört på länge. Hur gör man då, kryper upp i vagnen och hukar en stund? Hur sjuka är människor? Jag hoppas innerligt att vagnen blir sig lik trots skändningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: